Netflix Kübra Dizi Kapak
Netflix Kübra Dizi Kapak

Kübra 2.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu, Konusu ve Oyuncuları

Netflix’in sevilen dizisi Kübra, Çağatay Ulusoy’un başrolde parladığı, Taylan Biraderlerin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği, Afşin Kum’un aynı adlı romanından esinlenerek hayat bulan bir eser. Bu sıra dışı hikayesiyle izleyicileri ilk sezonda ekranlara kilitleyen dizi, ikinci sezonuyla bu yılın Haziran ayında geri dönüyor.

Kübra 2. Sezonun Perde Arkası: Bir Sınav Daha

İnanç yolunda yeni bir sınav olarak Kübra’nın gerçeklerini keşfetmeye hazır olan Gökhan, şimdiye kadarki en büyük mücadelesine hazırlanıyor. Sarsılmaz inancı, her kararının bir bedeli olduğunu ve yeni çıkmazlarda, dost bildikleriyle, düşmanlarıyla hatta kendisiyle bile savaşması gerektiğini gösteriyor. Gökhan, Semavi olarak adlandırdığı bu yolda, inancının gücünü koruyarak doğru yolu bulmaya çalışırken, Kübra onun karanlıkları aydınlatmasına yardımcı olabilecek mi?

Yaratıcı Zihinler ve Vizyonerler

  • Yönetmenler: Yağmur Taylan & Durul Taylan
  • Senaristler: Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu, Bekir Baran Sıtkı
  • Yapımcı: Onur Güvenatam
  • Yürütücü Yapımcılar: Yağmur Taylan, Durul Taylan

2. Sezonun Yıldızları: Oyuncu Kadrosu 🌈

Kübra’nın ikinci sezonu, zengin karakter çeşitliliği ve derin hikayeleriyle ekrana dönüyor. İşte karşınızda bu sezonda yer alan başarılı isimler:

Oyuncular Karakterler
Çağatay Ulusoy Gökhan
Aslıhan Malbora
Ahsen Eroğlu
Nazan Kesal
Cihan Talay
Aytek Şayan
Meriç Rakalar
Deniz Işın
Onur Ünsal
Mehmet Çağrı Çıtanak
Ahmet Mümtaz Taylan

Kübra 2.Sezon Yayın Tarihi Ne Zaman?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği bu dizinin ikinci sezonu, izleyicileri yine kendine hayran bırakacak bir kurgu ve derinlikle geliyor. Haziran ayında, tüm gizemleriyle, zorluklarıyla ve inançla dolu bu yolculuğa hazır olun.

Bunlarada Göz Atın :
NCIS: Sydney 1.Sezon 8.Bölüm Fragmanı

About Emre Aydın

Emre Aydın, sinema ve televizyon dünyasına tutkusuyla tanınan bir film eleştirmeni ve yabancı dizi-film inceleme sitesinin kurucusudur. Hollywood yapımlarından bağımsız filmlere kadar geniş bir yelpazede içerik üretirken, derin analizleri ve keskin yorumlarıyla sektörde öne çıkmıştır. Eğitimini sinema üzerine tamamlamış, sektörde on yılı aşkın deneyime sahiptir.

Bir yanıt yazın