BLUTV Prens
BLUTV Prens

BLUTV Prens Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Tarih Belli Oldu!!

Tarih ve Komedi Vizyonunda Yeni Bir Soluk: “Prens”

Antik çağların büyüleyici atmosferini modern bir komedi dokunuşuyla harmanlayan ve 16 Haziran’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanan “Prens” dizisinin merakla beklenen tanıtımı gözler önüne serildi. Bongomia adındaki kimsenin önemsemediği bir ülkenin, sevilmeyen prensinin başından geçen komik olaylar, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Yapımcılığını Müşvik Guluzade’nin üstlendiği, MGX Studio ve MGX Film işbirliğiyle hayat bulan dizi, Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryosu ise Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’a ait. Türkiye’nin ilk ‘Virtual Production’ teknolojisiyle çekilen bu eğlenceli tarihi komedi, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kalpleri Fetheden Bir Prens

Bu dizi, adı bile anılmayan, sadece “Prens” diye geçiştirilen ve genelde herkes tarafından sevilmeyen ortanca kardeşin etrafında dönüyor. Tarihi dizi anlayışını kökünden sarsacak bu karakter, kimsenin ciddiye almadığı, sarkastik, kompleksli, korkak, kırılgan, zalim ve sinir bozucu biri olarak karşımıza çıkıyor. Prens, Bongomia’ya rahatsızlık verirken izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Dizi, Aşk ve İhanet Dolu Bir Komedi Sunuyor

“Prens”in taht yolculuğu, entrikalar, ihanetler, aşklar, yol ayrımları, ölümler, doğumlar, hırslar, vazgeçişler ve tutkularla dolu bir komedi olarak izleyici karşısına çıkıyor. Bongomia tarihinin akışını tamamen değiştirecek olan bu yolculuk, dizi severler için kaçırılmayacak bir macera olacak.

Sanal Prodüksiyon Teknolojisiyle Çekilen Nadir Projelerden

‘Virtual Production’ adı verilen sanal prodüksiyon teknolojisi sayesinde, “Prens” dünya çapında bu tekniğin yüksek oranda kullanıldığı ender projeler arasında yer alıyor. Tek bir mekanda çekilmiş gibi görünen farklı zaman ve mekanlardaki sahneler, sanal mekanlarla birleştirilerek oyunculara ve yönetmene eşsiz bir sinematik deneyim sunuyor.

Bunlarada Göz Atın :
Station 19 7. Sezonun Sonunda Veda Ediyor.

İzleyicileri Gülmekten Kırıp Geçirecek

16 Haziran itibariyle BluTV’de tüm bölümleriyle yayınlanacak olan “Prens”, gerçekleştirdiği birçok ilk ile izleyicileri gülmekten kırıp geçirmeye hazırlanıyor. Başrollerini Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Hüseyin Avni Danyal, Serdar Orçin gibi usta isimlerin paylaştığı dizi, 9 Nisan’da izleyiciyle buluşacak.

Oyuncu Kadrosu:

Oyuncu Adı Karakter
Giray Altınok Prens
Ceyda Düvenci
Derya Pınar Ak
Çağdaş Onur Öztürk
Canberk Gültekin
Burak Topaloğlu
Serdar Orçin
Aslı Tandoğan
Bahadır Vatanoğlu
Yılmaz Gruda
Onur Özaydın
Hüseyin Avni Danyal

Bu heyecan verici macera, tarihi ve komediyi birleştiren benzersiz anlatımıyla, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Prens 2.Sezon 9 Nisan’da BLUTV’de..

Prens 2.Sezon Tanıtım Fragmanı

About Emre Aydın

Emre Aydın, sinema ve televizyon dünyasına tutkusuyla tanınan bir film eleştirmeni ve yabancı dizi-film inceleme sitesinin kurucusudur. Hollywood yapımlarından bağımsız filmlere kadar geniş bir yelpazede içerik üretirken, derin analizleri ve keskin yorumlarıyla sektörde öne çıkmıştır. Eğitimini sinema üzerine tamamlamış, sektörde on yılı aşkın deneyime sahiptir.

Bir yanıt yazın