Apple TV Hijack

Apple TV+’da Heyecan Rüzgarı: Hijack’in 2. Sezonu Resmen Onaylandı

🌟 Apple TV+ Yıldızı Parlıyor: Hijack 2. Sezonu ile Geri Dönüyor! Apple’ın gözde platformu Apple TV+, SAG ve Emmy adaylıklarıyla parlayan Idris Elba’nın (“Luther”) başrolde ve yönetici yapımcı koltuğunda oturduğu, nefes kesen gerilim serisi Hijack’in merakla beklenen ikinci sezon onayını verdi!

🎭 Yaratıcı Zihinlerden Muhteşem Bir İşbirliği George Kay (“Lupin,” “Criminal”) ve Jim Field Smith (“Criminal,” “Litvinenko”) gibi yetenekli kalem sahiplerinin ortak çalışması sonucu hayat bulan bu dizi, ilk sezonuyla 2023 yazında izleyicilerle buluşmuştu.

Gerilim Dolu Bir Hikaye: Hijack’in İlk Sezon Başarısı Gerçek zamanlı bir anlatımla sunulan ilk sezon, kaçırılan bir uçağın 7 saat süren Londra yolculuğunu ele alıyor. Idris Elba, yolcuları kurtarmak için zekasını ve yeteneklerini sonuna kadar kullanan başarılı iş adamı Sam Nelson’ı canlandırarak izleyicileri büyülemişti.

🌟 Yıldızlar Geçidi: Oyuncu Kadrosunun Parlayan Yüzleri Archie Panjabi, Christine Adams (Black Lightning), Max Beesley (Mad Dogs, Jamestown), Eve Myles (Torchwood, We Hunt Together), Neil Maskell (Litvinenko), Jasper Britton, Harry Michell (Devils, The Capture), Aimée Kelly (This England), Mohamed Elsandel ve Ben Miles (The Crown, The Capture) gibi isimler bu sürükleyici dizinin ana kadrosunu oluşturuyor.

🏆 Eleştirmenler ve Hayranlardan Tam Not: Rotten Tomatoes Başarısı Hijack, Apple TV+’ın en prestijli yapımlarından biri olma yolunda ilerliyor. Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden %88, hayranlardan ise %50’lik bir beğeni oranı yakalayarak Nielsen Streaming Originals Top 10 listesine adını yazdırdı.

🎤 Idris Elba’dan Heyecan Verici Açıklamalar Idris Elba, izleyicilerin ilk sezona gösterdiği yoğun ilgiden dolayı oldukça şaşırmış ve heyecanlanmış: “Sam Nelson için yeni bir macera başlıyor. Gizli kalmış olaylar ve yüksek tempolu sahnelerle geri dönüyoruz!”

🎬 Yönetici Yapımcılardan Güçlü Bir Ekip Hijack’in ikinci sezonunun yönetici yapımcılığını 60Forty Films’ten Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Tom Nash ve Idiotlamp Productions’tan Kay ve Field Smith üstlenecek. Field Smith ayrıca dizinin baş yönetmeni olarak da görev yapacak.

Bunlarada Göz Atın :
Netflix'in Yeni Fenomeni "Supersex": 6 Mart'ta Sıra Dışı Bir Serüven Başlıyor

About Emre Aydın

Emre Aydın, sinema ve televizyon dünyasına tutkusuyla tanınan bir film eleştirmeni ve yabancı dizi-film inceleme sitesinin kurucusudur. Hollywood yapımlarından bağımsız filmlere kadar geniş bir yelpazede içerik üretirken, derin analizleri ve keskin yorumlarıyla sektörde öne çıkmıştır. Eğitimini sinema üzerine tamamlamış, sektörde on yılı aşkın deneyime sahiptir.

Bir yanıt yazın