2024’ün En Çok Beklenen Bilim Kurgu Dizisi: “3 Body Problem” 21 Mart’ta Ekranlarda!

3 Body Problem Afiş

Tanıtım Heyecanı: 3 Body Problem’ın Beklenen Başlangıcı

Bilim kurgu dünyasının merakla beklediği an nihayet geldi. “3 Body Problem”, TUDUM: Netflix’in Global Hayran Etkinliği’nde tanıtılan fragmanıyla büyük ilgi toplamıştı. Ocak 2024’te yayına gireceği söylenen bu heyecan verici dizi, Netflix’in Geeked Week etkinliğinde 21 Mart 2024’te gösterime gireceği müjdesiyle tekrar gündeme geldi.

Yaratıcı Zihinler ve Etkileyici Kadro “Game of Thrones”un ünlü yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, “3 Body Problem”da yürütücü yapımcı ve yönetici yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. Alexander Woo, “The Terror: Infamy” ve “True Blood” ile tanınan başarılı bir isim, bu projede yönetici yapımcı ve senarist olarak yer alıyor.

Kitaptan Perdeye: Efsanevi Bir Uyarlama Dizi, Liu Cixin’in yazdığı, evrende yalnız olmadığımızı keşfettiğimiz anda yaşanacak olayları anlatan “Remembrance of Earth’s Past” üçlemesinin ilk kitabı “The Three-Body Problem”dan uyarlandı. 2008’de yayınlanan ve 2015’te Hugo En İyi Roman Ödülü’nü kazanan bu eser, dizinin temelini oluşturuyor.

3 Body Problem Poster
3 Body Problem Poster

Kültür Devrimi’nden Uzay İşgallerine: Hikayenin Derinlikleri Kitap, Kültür Devrimi sırasında babasının ölümü sonrası uzaylılarla işbirliği yapan Ye Wenjie’nin hikayesini ve dünyadaki grupların uzaylıları karşılamaya yönelik farklı planlarını işliyor. 60’ların Çin’inde başlayan bu hikaye, günümüzün parlak bilim insanlarının karşılaştığı zorluklarla iç içe geçiyor.

Oyuncu Bilinen Yapımlar
Benedict Wong Dr. Strange in the Multiverse of Madness
Tsai Chin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
John Bradley Game of Thrones (GOT)
Liam Cunningham Game of Thrones (GOT)
Jovan Adepo When They See Us
Rosalind Chao Better Things, The Laundromat, Mulan
Eiza Gonzalez Baby Driver
Jonathan Pryce The Two Popes, The Crown
Ben Schnetzer Y: The Last Man
Eve Ridley Peppa Pig, Casualty
Jess Hong Inked: The Brokenwood Mysteries
Marlo Kelly Dare Me
Alex Sharp The Trial of the Chicago 7
Sea Shimooka Arrow
Zine Tseng
Saamer Usmani The Mauritanian
Bunlarada Göz Atın :
Apple TV+’nın Göz Alıcı Bilimkurgusu: “Severance”ın 2. Sezon Çekimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yapım Arkası: Usta Eller Yazar Liu Cixin ve Ken Liu, dizinin danışman yapımcıları olarak görev alıyorlar. Oscar adayı Derek Tsang, dizinin yönetmenliğini ve ortak yapımcılığını üstleniyor.

Yapımcılar ve Hak Sahipleri: Güçlü Destek Rian Johnson ve Ram Bergman (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, Knives Out), Bernadette Caulfield (The Nevers, Game of Thrones), Lin Qi ve Zhao Jilong (Yoozoo Group ve Three-Body Universe), Plan B Entertainment ve Primitive Streak gibi önemli isimler ve şirketler dizinin arkasındaki güçler olarak dikkat çekiyor.

 

Tanıtım Fragmanı

About Emre Aydın

Emre Aydın, sinema ve televizyon dünyasına tutkusuyla tanınan bir film eleştirmeni ve yabancı dizi-film inceleme sitesinin kurucusudur. Hollywood yapımlarından bağımsız filmlere kadar geniş bir yelpazede içerik üretirken, derin analizleri ve keskin yorumlarıyla sektörde öne çıkmıştır. Eğitimini sinema üzerine tamamlamış, sektörde on yılı aşkın deneyime sahiptir.

Bir yanıt yazın